Workshop Art Journaling

 Art Journaling Kids!

Art Journaling Kids

Workshops Art Journaling voor kids

Art Journaling is het bijhouden van een dagboek op een creatieve manier. Een Art Journal – een Creatief dagboek  – is een dagboek waarin je je op creatieve wijze kunt uiten door bijvoorbeeld: schrijven, tekenen, schilderen, knippen, plakken, verzamelen…

Het kan gaan over wie je bent,  wat je vandaag gedaan hebt, wat je leuk vindt, wat je niet leuk vindt, hoe je je voelt, wat je meegemaakt hebt, wat je graag zou wensen of waar je behoefte aan hebt etc. Eigenlijk kan het over alles gaan wat jou bezig houdt en wat jij belangrijk vindt, net als in een gewoon dagboek.

Een creatief dagboek kan een plek zijn waarin je kunt spelen, experimenteren, ontdekken, verbeelden, fantaseren. Een plek waar je je gedachten en gevoelens kunt uiten, waar je kunt reflecteren op jezelf en op de dingen die je mee maakt, waar je gebeurtenissen kunt verwerken, stil kunt staan bij mooie, belangrijke of ingrijpende momenten, herinneringen kunt vorm geven en kan herbeleven als je terug kijkt in je creatief dagboek. Maar je kunt er ook in doodelen of in krabbelen om te ontspannen.

Art Journaling is voor alle leeftijden. Je kunt het alleen doen of samen met vriend(in)en. Het kan ook als verjaardagspartijtje!

Lijkt het je wat maar weet je niet goed hoe je moet beginnen?

Creatieveling helpt je graag op weg met simpele en leuke opdrachten die je kennis laten maken met de verschillende mogelijkheden, materialen en technieken. Van daaruit kun je zelf verder!

Tarieven
Losse workshop van 1 uur: 17,50 p.p.
Strippenkaart van 5 x 1 uur: 75,00 p.p

Incl. beeldend materiaal en snelhechter voor gemaakte werkstukken.

Om je Art Journal persoonlijk te maken is het leuk om zelf ook tastbare herinneringen te bewaren. Denk aan foto’s, gedichtjes, toegangskaartjes, stofjes e.d. Het is ook leuk om een Art journal te maken in een bijzonder boekje dat bij jou persoonlijk past. Denk aan: een oud boek, een dagboek met slotje, een eigen gemaakt boekje, een boekje met bijzondere kaft…

Locatie
De workshops worden aan huis gegeven in de regio Amsterdam

Creatieveling Art Journaling

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *